sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Vara-avaimet

Pari vuotta sitten, kun kävimme lapissa, sattui ja tapahtui jälleen kerran. Olimme lähdössä mökiltä ja vein jo jotain autolle. Ovet olivatkin kiinni, mitä ihmettelin hieman, kun olimme kuitenkin aika syrjässä ja autot olivat näköetäisyydellä mökistä. Lähdin takaisin kyselemään avainten perään, mutta sain vastaukseksi ihmettelevän kysymyksen, mihin niitä tarvitsen, ovethan ovat auki. "Eivät ole." "Ihan varmasti ovat, ei niitä lukkoon laitettu." "No nyt siellä on ovet lukossa, missä ne avaimet ovat?" "Autossa."... Hirvittävän etsintäoperaation ja lievien paniikkioireiden jälkeen tulimme siihen tulokseen, että avaimet todellakin olivat sisällä autossa, kun ei niitä mistään löytynyt ja ovet olivat lukossa. Ne olivat menneet itsestään lukkoon, ilmeisesti ihan tunnettu vika kyseisessä autossa ja nyt tuttu meillekin.
 
Reissu venyi vähän suunniteltua pidemmäksi, kun odoteltiin naapurin lähettämiä vara-avaimia postista. Tälläkin kertaa reissu on venymässä, mutta muista syistä. Täällä on vaan niin ihanaa! :) Eli jatkamme vielä sukulaisten kesken ajanviettoa, nytkin kuuluu melkoinen porina ruokapöydän ympäriltä. Taidan liittyä seuraan tuhoamaan juhlien viimeisiä juustokakkupaloja ;) See you!


6 kommenttia:

 1. ... ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, voi jospa oisin saanut olla mukana...

  Annukka

  VastaaPoista
 2. Ai siis missapain lappia teilla on mokki? Miten meilla ei oo tullu koskaan puheeksi..? Vai oonko mie vaan unohtanu..? (kuuluisa ammetåke)

  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan sukulaisten luona Ivalossa, ei sulla oo menny mitään ohi. Mutta ammetåke kyllä muistuttaa täälläkin itsestään päivittäin :D

   Poista
 3. Mä just suunnittelen mahdollisuutta mennä Lappiin heti joululomakauden jälkeen; viikoksi jonnekin erämaamökkiin perheen kanssa ja murtsikkasukset messiin. Aijjettä.

  VastaaPoista