lauantai 8. kesäkuuta 2013

Hape Toys

Leikattavat hedelmät

Tykkääkö joku muukin jonkun muunkin lapset hirveän paljon puuleluista? Meiltä löytyy jo Hape ruoka- ja salaattitarvikkeet ja ne on ollut tosi suosittuja (paitsi että nyt en tiedä missä muuttolaatikossa ne kaikki osat on...). Nuo on jotenki tosi huippuja, ku niitä voi leikata kahtia kerta toisensa jälkeen :D Ainakin Prismasta näitä käsittääkseni löytyy, vaihtelee varmasti hieman mitä kukin kauppias pitää myynnissä. 

Ruokatarvikkeet

Mä ainakin katson mielelläni, kun lapsi leikkii puisilla kasviksilla ja aina välillä kiljahtaa "Herkullista!" Puulelut kestää aikaakin ihan eri tavalla kuin muoviset, isältä pojalle tiedättehän ;)

Salaattitarvikkeet

Hapen nettisivuilta löytyy paljon muitakin kivoja puuleluja. Vauvalle voisi melkein sieltä jotain katsella, kun tällä hetkellä suosikkilelu on ties kuinka vanha puinen helistin. Sinällään ihana lelu, mutta voi olla, että tuolla huokosissa kasvaa jo ihan oma maailmansa...

Herkkuja

6 kommenttia:

 1. en tiedä kumpi pitää enemmän puuleluista minä vai lapset. meillä onki jos jonkinmoisia puisia leluja aina hakasta vetoleluihin. nyt pistänki naamani tonne puljun nettisivuille ja alan tutkailla tenaville kivaa kesäylläriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule vaarallista, siellä voi mennä a) koko ilta, b) koko tili :D

   Poista
 2. Meillä on pieni setti noita, ja tekisi mieli hankkia lisää. Meillä on myös Ikean pehmeitä juttuja, mutta ne menee lattialla pyöriessä nopeasti inhottavan näköiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just ostin kans niitä Ikean hedelmiä ja muita pehmojuttuja, ku vaikuttivat aika kivoilta (ja halvoilta), mutta tuo on kyllä totta, että ne ei pysy kauan hyvinä. Mitenhän ne sais pestyä hyvin?

   Poista
 3. Meidän neiti on vasta 9 kk, mutta Brion puulelut on ehdottomia suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienetkin ymmärtää hyvän päälle ;) Onneksi olkoon Laura sulle Kideblogien kesätyöstä! Mahtavaa, innolla jään seuraamaan sun juttuja :)

   Poista