torstai 13. kesäkuuta 2013

Kolmet juhlat

Me satutaan olemaan niin onnellisessa asemassa, että meillä on sukulaisia Lapissa ja viime viikonloppuna oltiin juhlimassa oikein kaksia valmistujaisia ja yksiä rippijuhlia samaan aikaan.


Nyt odotan kieli pitkällä reseptejä noihin herkkuihin, joita saatiin maistella juhlissa. Ajattelin kokeilla niitä viikonloppuna, kun ihanaiset kurssikaverini tulevat käymään meillä. Toivottavasti saadaan sen verran siivottua, että he tänne sopivat ja saadaan jokin pöydänkulmakin pyyhittyä leipomista varten.

Pieni yksityiskohta mökiltä. Huomasin kyltin sen jälkeen, kun olin kumonnut potan sisällön tuolle kyseiselle nurkalle. Ups :D

Aina on yhtä mukava nähdä sukulaisia pitkästä aikaa ja juttua riitti yön pikkutunneille (aamulla neljän tunnin yöunien jälkeen en ollut aivan virkeimmilläni, mutta nythän tässä ehtii taas nukkua). Kyllä vaan oli kaunista ja mukavaa ja oli kuulkaa sääskiä ja kylmää vettä ja aurinkoa yötä päivää!! :D Mieskin viihtyi kalassa aivan liian hyvin, joten eiköhän me lähdetä vastakin Lappiin!

2 kommenttia: