torstai 20. kesäkuuta 2013

Nähdään taas!

Koska suomalaisia vaivaa jokin kumma tauti juhannuksena ja kaikki kaikkoavat järven rannalle, keskelle ei-mitään ja lukkiutuvat mökkeihinsä (etteivät sääsket syö hengiltä), eikä siellä mökillä tietenkään mitään nettiä ole (eikä sähköjä tai juoksevaa vettäkään), niin mitäpä minä täällä riehumaan, kun ei kukaan kaipaa kuitenkaan. Otankin kunnon juhannusvapaan täällä blogin puolella ja palaan taas intoa täynnä juhannuksen jälkeen, kunhan pääsen taas sivistyksen pariin (minuakin vaivaa se sama tauti, enkä malta odottaa, että pääsen kuvan maisemiin).


Aion pakata mukaani kasan naistenlehtiä (=käly pakkaa MeNaisia rinkan täyteen), Nesbøn kirjan ja aurinkorasvaa. En tietenkään ehdi niihin kuin koskea, mutta haaveet pitävät ihmisen onnellisena. Meillä on mieheni kanssa molemmilla juhannuksen tienoilla nimipäivät ja kaikki tekosyythän meillä on tähänkin asti aina käytetty, joten lahjat juhlat ovat luvassa tälläkin kertaa (odotan kakkutarjoilua). Äänikirjankin otan matkalle, koska aiomme ajaa myöhään illalla, jotta lapset nukkuisivat suurimman osan matkaa. Muuten saisimme ruuhkan lisäksi kuluttaa aikaamme tunnin välein pysähtymällä, emmekä olisi perillä kuin vasta juhannuksen jälkeen.

Nauttikaahan tekin keskikesän kohokohdasta, eikä seisota siellä veneessä sitten!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti juhannus meni mukavasti. :) Ja kyllä sua kuules kaipaillaan! Juuri tajusin, ettei bloggeriin ole tullut Kuplan päivityksiä pitkään aikaan ja aloin erikseen niitä etsimään. Suoraan sun blogin valitsemalla sieltä valikosta näkyi postauksia, mutta jostain syystä ne ei tulleet siihen blogivirtaan vai mikä se nyt on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä meni juhannus ja pieni irtiotto arjesta oikein onnistuneesti. Tänään yritän ehtiä taas koneen ääreen :)

      Poista