perjantai 25. lokakuuta 2013

Ylvis -Massachusetts

Kuka on välttynyt norjalaisten Ylvis-veljesten mahtavalta What the fox say rallatukselta???  Se löytyy netistä, googlettakaa sivistymättömät, jos käsi ei noussut ylös.

Tästä ei ehkä tule aivan yhtä suurta hittiä, mutta kyllä tästä hymy nousee huulille näin perjantain kunniaksi, tekee melkein mieli varata liput Makkakokoon... eikun...


Voisko joku mun ystävä siellä Norjassa mennä naimisiin jomman kumman noiden veljesten kans ja kutsua mut joskus kylään? Suomalainenkin kaveri käy ihan hyvin. Tai ihan kuka tahansa oikeastaan, jos lupaa joskus järjestää mut alle lähestymiskieltoalueen etäisyydelle veljeksistä (mulla mitään lähestymiskieltoa ole. Vielä :D)

4 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä musiikkipläjäys! Norjasta?? Miten se on mahdollista?? Aikaisemmunhan tälläiset skandinaaviset huippuhitit tulivat AINA Ruotsista! (Eikä koskaan Suomesta).

  Muusikko Oulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylvikset tekeekin musiikkia vitsillä, ovat nimittäin koomikoita ja nämä musiikkipläjäykset ovat vain osa heidän talkshowtaan. Tässä vähän suomalaiset munamiehet ja Jani-Petterit kalpenee rinnalla...

   Poista
 2. Oi vitsi, kiitos! Kukaan ei ymmärrä, kun oikeasti pidän what does the fox say-kappaleesta, mutta ehkä tää on ymmärrettävämpi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pitää ottaa vähän pilke silmäkulmassa ;) uskomattoman hyviä laulajia ovat kyllä tv-hahmoiksi!

   Poista