torstai 17. lokakuuta 2013

Prinsessasukset


Jos ette jo tienneet, niin minulla on tosiaan maailman paras perhe ja suku! Vai onko jollain muulla one of a kind prinsessasukset? Meidän neidilläpä on ja se on suorastaan valtionsalaisuus kuinka tämä pari löysi meille tiensä isoeno <3. Jos joku tulee kateudesta vihreäksi näiden pinkkien suksien vuoksi, niin voi suksia Norjaan ja käydä ostamassa sieltä itselleen parin, koska Suomesta näitä ei saa ellei pölli meiltä (EI SAA!)


Niinpä, kun tänään aamulla ruohikon peitti hädintuskin kuurakerrosta paksumpi "lumihauki", vaati esikoinen, että on välittömästi päästävä hiihtämään. Hiihtäminen sujuikin ensikertalaiselta kadehdittavan hienosti, toivottavasti innostus jatkuu läpi talven. Be awere Therese Johaug :D


ADHD-lapsesta käytiin imemässä viimeiset mehut vielä illalla naisvoimistelijoiden perhejumpassa (kuka neropatti muuten keksi, että se jumppa pidetään 18:30-19:00? Pitäisi olla jo hampaita pesemässä sillon...). Loppurentoutumisen jälkeen otettiin kuitenkin vielä pikku nyrkkeilyerä neidin kanssa ja odoteltiin jäähypenkillä, kun muut jo lähtivät kotiin... Tulispa huomenna lisää lunta, niin sais tyttö ihan rauhassa purkaa energiaansa ulkona ja jäis uhmat vähän vähemmälle!


Pahoittelen, että tästä postauksesta tuli tällainen lällällää, kattokaa mitä mulla on ja sulla ei, mutta on nuo sukset niin päheet, että piti tulla vähä leuhkiin ;) Varsinkin, kun sain jo köniin tytöltä aiemmin illalla, niin voitte vaikka ajatella, että ootte jo lyöny mua, jos tekee mieli.

2 kommenttia:

  1. Onpas ne todelakin PÄHEET! :) Mä pienenä vaadin päästä kuuranurmikolle hiihtelemään aina. Nyt pitäs ostaa meidän neidille kanssa kunnon sukset monoilla ja siteillä. Meillä ladut alkaa tosta naapurista ja Hollolalaiset on tunnetusti hiihtohullua kansaa ;) (Aikkukin on täältä!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatetaan! Lapset kyllä nauttii hiihtämisestä. Eikä sitä tarvi heti kahen tunnin lenkkejä tehä, vähä vaan kierrellä pihalla, niin tottuu välineisiin ja saa kokeilla vähän erilaista liikkumista :) Norjassa lapset tosiaan melkeen oppi hiihtään ennenku käveleen. Siinä mielessä ihme, ettei meidän tyttö oo tätä ennen kokeillu hiihtämistä! Toivottavasti Aikku voittaa norjalaiset olympialaisissa :)

      Poista