sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syntymäpäivät

Tyttäremme täyttävät lyhyen ajan sisällä vuoden ja kolme vuotta. Laskettu aika oli molemmilla sama päivä. Ja kyllä, olemme kuulleet kaikki mahdolliset vitsit aiheeseen liittyen.

Koko Suomi leipoo, meilläkin. Kolmevuotiaan ehdoilla mentiin, joten pinkkiä, sydämiä ja prinsessoja oli joka puolella. Kakusta ei löytynyt tällä kertaa lusikkaa.

Tarkoituksena on juhlia tyttöjen syntymäpäivät niin kauan kuin mahdollista samalla kertaa. Voi olla, että tämä ensimmäinen kerta jää viimeiseksi; veikkaan, että neljävuotias osaa jo vaatia omia oikeuksiaan (omia synttäreitä) eri tavalla kuin kolmevuotias. Tällä kertaa kuitenkin juhlittiin tyttöjä sukulaisten kanssa prinsessatyyliin remontin keskellä ja väittäisin juhlia varsin onnistuneiksi kekkereiksi. Sankarit ainakin simahtivat heti sänkyihinsä, isä ja kummisetä väsyivät jo vähän aiemmin.

Veljekset hyytyivät ennen siskoja.

Nyt pitäisi varmasti herkistellä hetki ja muistella tuota ihanaa ensikohtaamista. En muistele, sillä hollywood-elokuvat valehtelevat päin näköä (tässäkin asiassa); synnyttämisessä ei ole mitään ihanaa. Ainoa positiivinen asia on itsesuojeluvaisto, joka pakottaa ihmisen unohtamaan kivun siten, ettei sitä voi jälkikäteen enää elävästi muistaa. Toki aika kultaa muistot (tässäkin asiassa), mikä varmasti on suurin syy siihen, että perheisiin ylipäätään syntyy useampi kuin yksi lapsi. Muut syyt ovat epäoleellisia.


On ne silti ihania, enkä vaihtaisi pois mistään hinnasta. Sisko ja sen sisko <3

2 kommenttia:

  1. Oonkohan mie jollakin tavalla sairas, kun miun mielestä synnyttäminen on ihan mieletömän ihanaa ja harmittelen et en saa enää ikinä synnyttää. ( raskaana en halua olla enään koskaan ja nää kaks poikaa saa riittää). Enkä oikein voi sanoa et olis aika kullannu muistot synnytyksestä kun viimeisimmästä on se 5 viikkoo :D t: Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se liittyy sun ammattiin? :) mulla taas on ollu raskausajat suhteellisen helppoja, vaikka toisella kertaa liitoskipuja oli enemmän kuin tarpeeksi. Eli raskaana voisin ollakin, mutta synnyttämisestä en oo ihan varma...onnea vielä teille toisesta suloisesta pojasta! :)

      Poista