torstai 13. joulukuuta 2012

Postin tuo, postin tuo...

Se on muuten tänään viimeinen päivä joulukorttien lähettämiselle edulliseen hintaan! Kipin kapin nyt postiin kaikki jonottamaan. Miksi sitä muuten ei voi niitä joulukortteja lähettää esim. viikko ennen dead linea, vaan juurikin viimeisenä päivänä? Oishan sitä muutakin tekemistä, kuin hikoilla toppatakki päällä postin jonossa numerolappu kädessä, kun vauva huutaa kuin syötävä ja muiden ihmisten tuomitsevat katseet polttavat selässä? No tämä oli vähän liioiteltua. Kävin oikeasti JO EILEN itse postittamassa kortit ja paketit sukulaisille. Kyllä nyt kelpaa :)

Tässä niitä lahjuksia makoilee odottelemassa paketointia.
Lahjojen paketointi on rentouttavaa. Siinä on vähän sitä samaa iloa kuin joulukorteissakin. Hyvää mieltä jo etukäteen, kun miettii lahjojen saajia. 

Kummipojan Angry Birds pöksyt :)
Nyt pitäis vielä kehitellä tuolle miehelle jotain... Ideoita??

Pari vuotta sitten sain häneltä mieleenpainuvan lahjan. Upea kultaliikkeen paperiin kääritty kulmikas paketti odotti kirjahyllyllä jo pari viikkoa ennen joulua. Teki niiin mieli käydä vähän ravistelemassa ja kurkistelemassa, että mitä sieltä löytyy. Oikein säästelin sitä viimeiseksi jouluaattona, arvuutellen minkälainen jalokivi sieltä kuoriutuu. Meinasi nimittäin lentää lahja seinään, kun totuus paljastui!

HERÄTYSKELLO!! Kyllä oli ilme näkemisen arvoinen, ja miehen vahingonilo sanoinkuvaamaton. Ajatus lahjan takana oli kyllä ihan aidon hyväntahtoinen, olin nimittäin aiemmin syksyllä nukkunut pommiin, kun kännykän herätys ei toiminutkaan, joten hän ajatteli korjata tämän riskitekijän lahjoittamalla minulle oman herätyskellon. Kiitos siitä. Jään jännityksellä odottamaan tulevaa jouluaattoa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti