tiistai 7. tammikuuta 2014

Superdieetti -once again

Olen yhä täällä, eli en hukkunut poreammeeseen! Yritin kyllä monta kertaa ;) Joulu on vietetty aika tiiviisti perheen ja suvun kanssa kylpien, vieraiden kanssa poreammeessa, lukiessa (!!) Nesbøn kirjoja kylvyssä, remontoidessa asentaessa poreammetta ja pesistreeneissä lihashuolto porekylvyssä. Täytyy myöntää, että blogitauko teki terää, olen ollut todella väsynyt koko syksyn ja oli aika huilata kunnolla myös täältä ammeessa.

Juuri nyt luen tätä (öisin, kolmeen asti...)

Joulupyhät tulivat ja menivät, joulukilot (ja keittiörempan jäljiltä mikroateriakilot ja kaikki iltaherkuttelukilot) jäivät. Eli vuosi tärähtää käyntiin superdieetillä, jotta saadaan taas tämä mamma kuntoon (ja ihmiset lopettavat vatsanseutuni vilkuilemisen siinä luulossa, että perheen pääluku kasvaa)! Se toimi niin hyvin viimeksi, niin nyt on vain kyse tahdonvoimasta, että vastaavia tuloksia tulee uudelleen. Joskohan tämä arkikin vähän rauhoittuisi, niin ehtisi itsestäänkin pitämään huolta ja liikkumaan vähän enemmän.

Reenikassi on taas pakattu!

Liikuntapuolella tulee sellaisia muutoksia, että pesäpallo nousee taas kuvioihin mukaan (JEEEE!!!). Uskaltauduin paikallisen naisjoukkueen mukaan, enkä ole katunut hetkeäkään. On ollut hirveä ikävä sitä pallon ääntä, kun saa täysillä lyödä keskiosumia verkkoon, ei oo parempaa :) Ja sitten kun siihen lisäksi pääsee pätemään ja neuvomaan nuorempia, niin mähän oon ihan elementissäni ;) En nimittäin osaa enää puoliakaan siitä mitä joskus, mutta kuvittelen, että osaan neuvoa muita oppimaan niitä tekniikkajuttuja ym. Toivottavasti eivät potki mua ennen kevättä pihalle :D

2 kommenttia:

  1. Moikka! Minkälaisia treenejä tähän superdieettiin kuului? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevyttä anaerobista ja lihaskunto-osuudet. Tarkemmin ei taida uskaltaa paljastaa, ettei tuu haastelappu postissa ;)

      Poista