maanantai 10. helmikuuta 2014

Penkkiurheilua

Jes, ne on täällä taas, olympialaiset! Viimeksi makasin sohvalla (kävinköhän edes sängyssä nukkumassa?) koko pari viikkoa, koska en päässyt enää mahani kanssa mihinkään. Olympialaisista jäi muistoksi pitkään suunniteltu Sylvi-takki <3 ja vähän sen jälkeen kuopus.

Voihan Venäjä, maskotillakin on ase... eikun sehän on siis aivan selvästi ampumahiihtäjä... joka jahtaa sitä jänismaskottia!

Tupaan on nyt viimein saatu telkkari, joten kotityöt, lastenhoito, remontointi ja SOMEssa avoimet työpaikat -sivustoilla pyöriminen hoituu samalla, kun kisat pyörivät taustalla. Parhautta!!

Ontelokude ennen....

Jos nyt kuitenkin kävisi niin, että kaikki muu oheistoiminta loppuisi, niin olen varannut näillekin kisoille projektin. Tai itse asiassa aika montakin... Esikoisen vaatteita pitäisi taas nimetä, kiitos vaan anopille, joka jatkaa vaatetuksesta huolen pitämistä :) Käsitöiden pariinkin on tarkoitus palata ja ommella verhot tupaan, eikä siinä vielä kaikki, vaan yläkerran vessaan ajattelin tässä ohessa virkata maton ontelokuteesta. Siis aivan realistiset haaveet, kun ottaa huomioon, että neljäs kisapäivä jo menossa.... :D 

Heia Suomi, heia Norge ja heia virkkuukoukku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti