keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tsekkaa palovaroittimesi!

Täällä vietettiin 1. joulukuuta palovaroitinten tarkistuspäivää, ei yhtään huono idea. Itse en ole vielä tarkistanut toimiiko patterit, kuulemma ne kesällä viimeksi vaihdettiin (minä vuonna, sitä en kysynyt). Tänään lupaan kuitenkin tuon homman hoitaa. Käyttäkääpä tekin salkkareiden mainostauko hyödyllisesti ja tarkistakaa omanne, kun kuitenkin tuusaatte kynttilöiden, lyhtyjen ja jouluvalojen kanssa nyt joulun aikaan!
Näyttääkö teidänkin palovaroitin tältä?
Palovaroittimen ensisijainen tarkoitus on tietysti pelastaa henkiä antamalla signaali palon syttyessä, mutta voisiko se olla muutakin? Markkinoilta löytyy onneksi valinnanvaraa heille, joita eivät ne tavalliset kellastuneet ja haurastuneet muovikuoret miellytä ja tässä muutama hauska yksilö.

Chic-a-dee
Kupu (Harri Koskinen)
Lento (Paola Suhonen)

Itse katselisin mieluummin esim. tuollaista chic-a-deetä meidän katossa tuon nykyisen vanhan taviksen sijaan. Ehkäpä se laitetaan hankintalistalle Suomeen muuton ja remontin yhteydessä. Eikä tuo toisaalta ois yhtään hölmömpi joululahjatoivekkaan ;)

Joululahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea?
Sitten kun ootte tarkistaneet ne palovaroittimet, niin käyttäkää se salkkareiden toinen mainostauko sen tarkistamiseen, että mistä löytyy tarvittaessa palosammutin ja sammutuspeite. Vähän enemmän aikaa voi sitten käyttää mm. siihen, että käy lasten kanssa hätänumeron ja perusohjeet läpi, jotta myös perheen pienimmät tietävät miten toimia hädän hetkellä. 

No niin, nyt täällä sosiaalitäti lopettaa sormen heiluttamisen ja hössöttämisen ja alkaa valmistautua itsenäisyyspäivään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti