keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Pulkkamäki

Jos teillä ei ole omia lapsia, niin tehkää niitä. Tai lainatkaa naapurin lapsia. Niitä nimittäin tarvitaan rekvisiitaksi, kun lähtee pulkkamäkeen!


Meillä pulkkamäki alkaa kotiovelta ja loppuu postilaatikolle. Tässä radassa vaikeusastetta lisäävät kaide ja roska-astiat, joihin ei parane jäseniään kolhia. Miinuksena mainittakoon myös se fakta, että tätä mäkeä ei voi kiertää, eikä siinä ole hissiä. Se on kiivettävä ylös JOKA IKINEN PÄIVÄ, halusi tai ei... Positiivista siinä on läheisen sijainnin lisäksi toisaalta se, että eipä ole naapuritalot maisemien edessä ;)


Kivenheiton päästä löytyy sitten vähän isompi mäki! Olympiahallien vieressä on kunnon pulkkamäki, jonne oli muitakin Tapaninpäivän laskijoita eksynyt. Vauhti oli kaksivuotiaalle vähän turhan kova, vaikkei edes laskettu ylhäältä asti.


Mitenkähän sinne Pohojammaalle sais siirrettyä pari vuorta täältä Norjasta?

1 kommentti:

  1. Täälä joo saa ajaa autolla jonku aikaa ennen ku löytyy pientä mäkeä. No, eilen just puhuttiin Mäenpääsä, että ei sieläkään kovin paljo tarvi kotiovelta kävellä niin on pulkkamäki (vaikkakaan ei ihan Norjan luokkaa..).

    t.Sini

    VastaaPoista