maanantai 3. joulukuuta 2012

Neulotut Angry birds -housut

Hrrrr!!! Ulkona on KYLMÄ! Oli vähän arvelluttavaa lähtä vauvan kans viemään isosiskoa päiväkotiin, kun asteita oli rapiat -17.... Periaatteessa rajana noin pienten kans pidetään kymmentä astetta, joten piti kyllä miettiä mitä tässä nyt tekis, mutta eihän siinä muutaku vaatetta vaan päälle niin paljo ku kaapista löyty ja vauva mahdollisimman syvälle vaunuun. Jospa sillä ei nyt astma tästä 5+10 minuutin kylmyysaltistuksesta vielä ehtis tulla :/

Eilen sain valmiiksi nelivuotiaalle kummipojalle joululahjan, aivan SUPERHIENOT Angry Birds-housut!! Oon vähän ylpeä itestäni, nää on oikeesti aika siistit! Mulla on vähä sellanen mutu, että nelivuotias ei ehkä enää kauheen mielellään laita villahousuja näin pakkasella päälle, mutta toivotaan, että nämät olis mieleiset :)Mallina toimii kaksivuotias tyttömme, joka on vähän eri kaliiberia kuin nelivuotias, mutta kyllä ne housut just ja just vauhdissa päällä pysyy :)


Vielä ehditte tehä pukinkonttiin, jos heti aloitatte ;) Tässä mallikaavio halukkaille. (Ja täältä monsterihousupostauksesta löytyy neuleohjeet!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti