torstai 3. tammikuuta 2013

Chill Norway

I´m in love!

Tämä EI ole sitten mikään muotiblogi, ettei jää kenellekään epäselväksi! Mutta nyt kyllä täytyy myöntää, että vaikka en yleensä juuri alennusmyynneissä pyöri (se on muuten suhteellisen raivostuttavaa sekä itselle että muille lastenvaunujen kanssa pyöriä tungoksessa), niin nyt tein löytöjä! IHANAT Chill Norwayn takki ja mekko puoleen hintaan, aijai, vieläkin hykerryttää :)

Oli vähän kylmä ulkona!

Mun on jo pitkään tehny mieli noita Chill Norwayn vaatteita, mutta raskaana ollessa ja imettäessä olen tähän asti malttanut mieleni. Sen lisäksi, että tuollainen mekko on erittäin epäkäytännöllinen imetysvaate, mun ei kannata nyt ostaa vääränkokoisia vaatteita, koska aion laihduttaa niin paljon ;) Nytkin ostin takista pienemmän koon, joka oli ennen omaa kokoani, ja jonka uskon kevääseen mennessä taas mahtuvan kuin hansikas. (Kyllä kai sitä telttaan jo keväällä sopii?) Mekostakin ostin S-koon (huh!), koska se oli ainoa koko jäljellä tavoitteita pitää ihmisellä olla! Tosin käsien lyheneminen ei ole tavoitelistalla, mutta ehkä mä pystyn elämään vähän lyhkäisten hihojen kanssa :)


Kuvat Chill Norway


Chill Norway on tiivistänyt ajatuksensa näin:
"How often do you take the time to breathe deeply, close your eyes, use your senses and just enjoy life? Just “being” instead of “doing”. Chances are your answer is “all too rarely.” In our busy everyday lives where obligations, work, hobbies and an active social life are juggled at an ever more hectic pace, it is very easy to lose sight of what really matters. The things that really mean something when it comes right down to it. Time for family, contact with nature, time to eat healthy and tasty food along with your nearest and dearest. Quiet time for contemplation. A wild struggle with the wind and waves on a surfboard which sets the pulse racing and the heart pumping. Tender midnight hours under an apple tree with someone you love. Time to watch your children play and grow up."

Aika siirappista, mutta näinhän se on.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on vähä tällanen sillisalaatti, mutta niin taitaa lukijoitakin kiinnostaa vaihtelevat jutut :)

   Poista
  2. Minusta oli kiva löytää sillisalaattiblogi, koska omanikin on sellainen? Palaan tänne varmasti jatkossakin :)

   Poista
  3. Kiva kuulla :) Tervetuloa vaan uudestaan!

   Poista