torstai 14. marraskuuta 2013

Kaaoksen suhteellisuus

Minua väsyttää tämä kaaos kotona; tupakeittiö-, kylpyhuone-, sauna-, kodinhoitohuone- ja vessaremontti samaan aikaan ei ollut maailman paras idea. Itseppä pyysin, joten ehkä tästä selvitään. Ja selvitäänkin, vaikka juuri nyt minua huolestuttaa, kuinka pesen pyykkiä, kun pyykkikoneen päällä kuivuvat käsin pestyt astiat. Menevät vielä rikki linkouksen aikana. Enkä löydä imuria.

Meillä on kuitenkin katto pään päällä, juokseva vesi (yläkerrassa), ei kahta, mutta kuitenkin yksi vessa. Kaikki ovat terveitä ja voivat olosuhteisiin nähden erinomaisesti. Lusikka, jolla juuri lapioin ruokaa suuhuni voisi hyvin olla kultaa. Jos nimittäin vertaa tilannettamme tähän:
 
Kaksi neljästä miljoonasta apua tarvitsevasta lapsesta on löytänyt edes jonkinlaisen suojan päänsä päälle.

Anna sinäkin paljostasi tai vähästäsi heille, joilla on vain hätä, jollaista me emme toivottavasti koskaan kohtaa. Itse lahjoitin 50 €, eikä se vaikuta arkeeni muuten, kuin että ymmärrän olla paremmalla tuulella oman kaaokseni keskellä, koska muistan, että oikeasti asiat ovat meillä täällä kotona ja kaikilla Suomessa loppujen lopuksi aika hyvin.

http://www.lahjoituslipas.fi/punainenristi/bloggaajiensupertaifuunikerays2/lahjoita/

Jaa tätä keräystä omassa blogissasi, facebookissa, kahvipöydässä ja postilaatikolla. Se ei maksa kuin hetken ajastasi. Jos haluat maksaa ajan lisäksi myös valuutalla, niin klikkaa yllä olevaa kuvaa tai sivubannerissa olevaa lipasta, niin pääset eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti