torstai 6. maaliskuuta 2014

Mehujehu

Heureka! Taas on suomalaiset keksiny jotain mullistavaa! Ainakin näin äidin näkökulmasta Mehujehu* on mullistava keksintö :)


Varsinkin autolla tai vaunulla liikkeellä ollessa ja uhman yllättäessä perheemme ensiapupakkaukseen on kuulunut pieni rusinapaketti (mielellään sellainen, jossa on prinsessan kuva) ja pillimehu. Mutta kun siinä meinaa käydä niin, että niitä pillimehupurkkeja puristellaan ympäriinsä: omille vaatteille, vaunuun, autonistuimelle, äidin vaatteille jne... Näette varmaan mitä ajan takaa. Ja sitten kun se kullannuppu viimein nukahtaa, niin loput mehusta valuvat suupielestä ja pillin kärjestä edellä mainittuihin paikkoihin. Ruokapöydässä sama homma toistuu. No ei toistu enää!


Joku ehkä väittäisi, että mehujehu menee samaan kategoriaan konttauskypärien ym. kanssa hyödyllisyytensä puolesta, mutta itse kyllä näen tuotteelle selkeän kohderyhmän, joka varmasti osaa arvostaa mehutahrattomia konflikteja ja helpompia mehun juomisen harjoitteluhetkiä :)


Koska olen varma, että myös siellä ruudun toisella puolella on keksintöä arvostavia yksilöitä, järjestänkin yhdessä Innotuningin kanssa arvonnan, jossa voit voittaa PINKIN (tietysti!) mehujehun itsellesi :) Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tunnistettavine yhteystietoineen tämän postauksen tai facebook-julkaisun kommenttikenttään. Aika alkaa nyt ja sitä riittää aina tuonne ensi viikon torstaihin 13.3. saakka. Onnea matkaan! :)

Mehujehu -lasten oikeesti

8 kommenttia:

 1. Taitaa kuulua nuo rusinat ja pillimehu jokaisen äidin ensiapulaukkuun - niin nimittäin meilläkin. Tosin meillä Pikkumies on jo saavuttanut iän, jolloin ymmärretään mitä "älä purista sitä mehupurkkia!" tarkoittaa, eikä pinkki taitaisi tenavalle kelvatakaan, mutta veljen tyttö kasvaa kohisten kohti pillimehuikää. Siispä mukaan mehujehujahtiin! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava keksintö! Luulisin, että tuo olisi hyvä ylläri kummipojalleni.

  VastaaPoista
 3. Ihanan mahtavaa! Meille, meille meille tämmöinen ehtorottomasti. Voinko laittaa yhteystiedot spostilla, jos onni sattuu suosimaan minua, Ipanaa ja meidän autonistuinta? Jos niin ei kuitenkaan käy, niin mistä tämmösiä hienouksia sitten saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu! Tuossa tekstissä on linkki mehujehun nettisivuille, sieltä pääsee suoraan tilaamaan :)

   Poista
 4. Huippu! Tuota olisi kaivattu jo monet kerrat!

  VastaaPoista
 5. EllaM: 2 mehujehun tarvitsijaa löytyy meilläkin !

  VastaaPoista
 6. Miten tätäkään ei ole tullut keksittyä =) Olen kurja äiti ja meillä autossa syödään vain rusinoita ja mehuja varten pysähdytään juuri mainitsemiesi syiden vuoksi. Joskopa lasten elämä ei olisi enää niin kurjaa jatkossa, osallistun siis arvontaan =)

  VastaaPoista