maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ainekirjoitushaasteen kooste

Eiliseen ainekirjoitushaasteeseen osallistuivat seuraavat naiset (käsialanäytteineen): 


Etna -Kädestä pitäen: Ja ei, kotona olo ei tarkoita sitä että aivoja ei olisi tai etteikö niillä saisi aikaiseksi jotain muutakin kuin vaihdettua vaipan ja laulettua "olen omena".
Hannele -Rakkaudella Hannele: Lastensuojelutapauksia on tietysti murheellisen paljon, mutta vaikkapa liian valkoiseksi sisustettu koti tai äidin korkokengät eivät ole vielä se kaikkein pahin, mitä ihmistaimelle voi tapahtua.
Kukkavarvas -Uusioperheen kuviot ja kaviot: Eikö sitä mattoa saisi puhtaammaksi yhtään vähemmällä mölyllä? Ja parhaanne mukaan toki tähtäätte ampumisharjoituksenne aina lapsen päiväuniaikaan. Tämä on salaliitto roskakuskien kanssa, jotka toki myös saapuvat vain lapsen ollessa unilla. 
Liina -Pudonneita omenoita: Etten osaa mitään todella siistiä, kuten päälläseisonta tai levitaatio
Paula -Kupla: ...esikoinen vielä onnellisena rutistaa hymy huulilla: "Äiti, sinulla on iso maha. Niinku muumilla. Niinku samanlainen!"
Pikkuplaneetta -Pikkuplaneetta: Hoitaja G ei koe ansainneensa F:n kiukkuja. Tänäänkin hän on tukenut F:n lapsen kynänpitelyharjoituksia ja keksimällä keksinyt lapselle puuhaa, ettei hän sotke isompiensa leikkejä.
Suotar -Ylityspaikka: Nimesin haasteeni rohkaisevasti Pieleen Menee Kuitenkin -liikuntahaasteeksi.
Tippalilla -Nepetalactoni: ...juuri tästä ei parane koskaan ja ennuste on huono. Mä vastasinki sille, että me tehdään sitten Ipanasta esimerkkitapaus ja vilautin leveintä hymyäni.
Tuuli -Tuulista: Nämä pienet draamakuningattaret ovat kaikille tuttuja. Vähitellen he oppivat sietämään pettymyksiä, sitten odottamaan niitä ja – kaikista rasittavimmillaan rakastettavimmillaan – pahoittamaan mielensä jo valmiiksi.
Äni -Mukki Makki: Tosikoinen - luonnollisesti - itkeä tihrustaa ja poikkeuksetta toistaa mielensäpahoittajatanssinsa: kääntyy ympäri, kävelee metrin kauemmaksi tarkasti vältellen mahdollisia lohduttavia sylejä, heittäytyy vatsalleen lattialle ja parkuu parkumistaan. Henkeä vetäessään vilkaisee vielä kieltäjää, kunnes jatkaa kovemmin.

Käykääpäs lukemassa neitokaisten vuodatuksia! Koska ainekirjoitushaaste on Liinan lapsi, niin siirrän pyynnöstä vuoroni hänelle. Jäämme odottamaan haasteen kohtaloa :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos koosteesta! Taas on tarjolla hyvää lukemista viikon varrelle. Vaikka ainekirjoitushaasteen jatko epäilyttää aina deadlinen lähestyessä, sen jälkeen toivoo, että ihmiset edelleen jakasisivat kirjoittaa ja vielä keksiä uusia mainioita aiheita!

  VastaaPoista
 2. Meitähän oli sit vaikka kuinka monta! Kiitos hyvästä aiheesta. Se oli jotenkin terveellinen harjoitus just tähän väliin.

  Nähdäänkö kesällä jossain juoksemassa? Jos jalkani paranee :D

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti Liina tätä vielä jatkaa! :) Itse olen näistä nauttinut, ja vaikka tämä uusin meinasi unohtua, niin sitä kirjoittaessa jälleen muistin, miksi tämä onkin niin kivaa. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos myös koosteesta, näitä on tosiaan mukava lueskella aina sopivan ajan tullen :)

  VastaaPoista