sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Paras ystäväni

Ainekirjoitushaaste on saavuttanut jo leikki-iän ja haasteen heittäjä on tällä kertaa Leluteekin Emilia. Nyt kirjoitetaan aiheesta:

Paras ystäväni

 

Opettajan kommentti: No et sitten mitään muuta keksinyt... Tyhjä paperi, ihan oikeastiko? Olisit nyt kertonut edes lapsuuden pehmolelusta tai koiranpennusta! Eikö sinulla ole parasta ystävää? Ystäviä? Edes yhtä ystävää?? Taidat olla aika säälittävä. 

Olisit kirjoittanut vaikka lenkkikengistä, jotka toimivat psykologinasi, kun purat viikon paineet pitkällä lenkillä illalla, pimeällä, kun kukaan ei näe, kun hikeen sekoittuu vähän kyyneleitä. Tai kuinka aviomiehesi on nykyään paras ystäväsi ja ymmärtää sinua silloinkin, kun kukaan muu ei enää ymmärrä (itsesi mukaan lukien). Kai sinulla edes teininä oli joku tyttöporukka, joka paransi maailmaa, eikö kaikilla ole ollut sellainen? Tiedätkö joku sellainen ystävä, joka pitää hiuksista kiinni, kun puhuu norjaa valkoiseen luuriin? Onneksi et sentään mitään nyyhkytarinaa kertonut, kuinka et olisi selvinnyt vauvavuodesta ilman vertaistukea ystäviltä, jotka eivät hekään löytäneet pukluttomia paitoja vaatekaapistaan ja siistiytyminen tarkoitti hiusten laittamista ponnarille. Kiitos, että säästit meidät myötähäpeältä. Huoh, alan jo kuulostaa ihan sinulta. Ryhdistäydy nainen! Olet häpeäksi bloggaajakollegoillesi!

Liekohän Liina tiesi mihin ryhtyi, kun haastoi meidät ensimmäisen kerran? Omat neljä edellistä ainettani löytyvät ainekirjoitushaaste-tunnisteen alta, koosteen muista "bestiksistä" löydät Emilian blogista varmasti parin päivän sisällä (tai voit kilkata tämän kommenttiboksin kautta eteenpäin) Vieläkö kestätte, jos näitä tulee lisää? ;)

4 kommenttia:

 1. :D No niin, nyt se tyhjä sivu tuli! Mutta eikö siihen pitäisi sentään otsikko kirjoittaa? Noi opettajan ehdotukset on aika lähellä niitä, mitä mullakin pyöri mielessä, tässä tuli vähän runsaudenpula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli niin paha aihe, että jäi otsikkokin väliin. Toivottavasti tulee joku "helpompi" aihe ens kerralla. Ja ei liian pian, että ehtii toipua joulun ajan kiireistä! Hyviä tekstejä oli taas kaikilla, näitä on kiva lukea :)

   Poista
 2. Mä en ollut siis ainoa jolle tämä oli haaste sanan kaikissa merkityksissä. Toki sun tyhjä paperi on tyylikkäämpi kuin omani, mutta samaistun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut mitä kadun on se, etten uskaltanut koskaan koulussa (etenkään kirjoituksissa) palauttaa tyhjää paperia :D

   Poista