maanantai 15. syyskuuta 2014

Plan ahead

I'm alive and well! :) Lähes joka päivä oon miettiny blogia, vitsit ku en tänäänkään ehtiny kirjottaa. Mulla on niin paljo kerrottavaa, etten tiiä mistä alottaa. 


No tiedänpäs, MÄ SAIN TÖITÄ!!! Sairaala-apteekista proviisorin virka, aivan huikeeta. Pääsen viimein tekeen sitä, mihin on koulutus ja mistä oikeesti tykkään. Kuka nyt siitä välittäis, että matkaa on sata kilsaa suuntaansa? Mies hoitaa lapset hoitoon ja takas kotiin, niin ei tarvi edes aamuisin painia eteisessä. Luksusta, jos minulta kysytään. (Älkää kysykö mieheltä, sillä ei oo vielä aavistustakaan, mihin se on joutunu...)


Tämä tarkoittaa siis sitä, että loputtomalta tuntunut aika kotona loppuu viikon päästä. Mitä tekee hän sen sijaan, että tekisi jotain oikeasti hyödyllistä? Siis kirjoittaa tietysti blogia (mikä on hyödyllistä), mutta järjestelee myös kollaasin tietokoneen yläpuolelle... jep...


Syksyn - ja loppuelämän - motto voisi olla tämä: plan ahead. Aloitetaan siitä, etten lupaa milloin palaan tänne, mutta palaan. 

PS: Me noustiin pesäpallossa sarjaporras ylöspäin naisjoukkueen kanssa. Ei huonosti eläkeläiseltä ;)

12 kommenttia:

 1. Hieno juttu! Onnea hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit sanoa, että asiat järjestyy. Oikeassa olit :)

   Poista
 2. Onnea, mahtavaa että sait töitä! Tsemppiä uuteen arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä tässä tullaan tarvitsemaan :)

   Poista
 3. Onnea työpaikan johdosta! Asioilla on tapana järjestyä :) Löysin blogisi jokin aika sitten ja täytyi samantien liittyä lukijoiden joukkoon. Ellen nyt ihan ole hukkateillä niin taidetaan olla sukulaisia, pikkuserkkuja tai jotain...? Jos nimittäin asutte nyt Haapakosken taloa?

  VastaaPoista
 4. Hih, piti käydä kurkkaamassa blogikaimaa :)

  VastaaPoista