sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kalajoen loma-asuntomessut

VAROITUS! Luvassa kaikkien aikojen kuvaoksennus. 

Kävin ystäväni kanssa Kalajoen loma-asuntomessuilla inspiroitumassa ja hakemassa vielä lisäideoita remonttiimme. Ja niitähän löytyi, kas tässä: 

Olohuoneita.

Taide kohtaa kierrätyksen.

Julkisivut.

Yksityiskohtia.

Kesäkeittiöitä.

Keittiöitä.

Terassituoleja.

Saunojen kirjoa.

Makuuhuoneita vol.1

Makuuhuoneita vol.2

Makuuhuoneita vol.3

Lastenhuoneita.

Yksityiskohtia ulkona.

Vessoja.

Koukkuja.

Seinämateriaaleja.

Keittiövarustelua.

Kodinhoito- ja pesuhuoneosastoa.

Pöytiä ja penkkejä.

Yksityiskohtia.

Pesutilojen varustelua.

Paljuja ja uima-altaita.

28 kohdetta ja 22 kollaasia to be exact. Ja yksi hajonnut kamera, mutta ei siitä sen enempää... :/ 

Asuntomessuneitsyys on siis mennyttä ja ensi kerralla tiedän viisaampana ottaa mukaan a) järkkärin sijaan pokkarin ja b) ison laukun sijaan vyölaukun :D Tungoksessa on kevyempi mennä, kun ei ole niin leveä joka suuntaan. Suosittelen myös kunnon kenkiä ja riittävää tauotusta eväiden kera. Hyvä seura ja sää on myös plussaa! Itselläni oli erittäin paljon iloa seurasta, ei niinkään säästä. 

Mutta kuka, milloin ja millä rahalla kaikki nämä haaveet toteuttaa??

2 kommenttia:

 1. Olipa kivan näköisiä! Tosin aika tyyriiseen loma-asuntomakuun. Maksavat enemmän kuin meidän asunto :D Olisi kiva käydä itsekin messuilla pyörähtämässä kun on tässä lähellä. Viimeksi kävin Kokkolan asuntomessuilla. Vaan kovi on tyyriitä nuokin liput, kun tässä nyt koittaa muutenkin säästää, jotta saa tarpeellisen (ja jotain vähemmänkin tarpeellista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä mökki on parhaimmillaan sellanen ilman-sähköä-ja-juoksevaa-vettä-malli. Nämä oli todellakin luksusta pullollaan sekä varustelun, koon että hinnan suhteen. Kotiin tuolta löytyi paljon ideoita, mökille vähemmän.

   Työttömänä sain lipun alennettuun hintaan ja koska asun kohtuullisen lähellä, niin messuille oli mahdollista lähteä. Kauemmas ei kyllä olisi tullut vaivauduttua. Samaan hintaan näkee lehdistä parhaat palat ;)

   Poista