tiistai 14. toukokuuta 2013

Karvanlähtöaika


Nyt on käyty parturissa molemmat tuon lenkkikaverin kanssa. Omat hiukset ovat aika ohuet, kun tukka lähtee tämän imetyksen takia (hyvä, ettei kalju jo paista), mutta niihin saatiin kummasti eloa uuden värin avulla. Koiralla taas on ihan järjetön karvanlähtö käynnissä, joten käytiin esikoisen kanssa vähän vauhdittamassa villahousujen pois heittämistä. Koira keveni varmaan kilotolkulla, sellaisia tuppoja irtosi (pitäisköhän itsekin vaan leikata tukka lyhyeksi, niin saatas tuo painoindeksi kohdilleen...)

 
Aika komea keko lähti koirasta karvaa, siitä riittää pikkulinnuille pesävärkkiä vähäksi aikaa :) Joskus taisi sisko aloittaa noiden karvojen keräämisen tehdäkseen niistä lankaa ja kutoakseen koirankarvalangasta villasukat. Lieköhän tuo projekti vielä haaveissa? Nyt lähtisi halvalla vanua, jos eivät linnut ole jo vieneet kaikkea!

Omasta kuontalosta ei ole kuvia (harmi, kun nyt ne ois kerranki ihan nätisti). Katotaan sitä joku toinen kerta, kun ei ole illan ohjelmassa kiekkopelin ja euroviisujen lisäksi myös katon maalipesua ja tyttöjen patjanpäällisten kavennussaumurointia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti