sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Äitienpäivä Norjassa

Tänään vietetään laskiaisen lisäksi äitienpäivää täällä Norjassa. Sain lahjaksi puhtaan kodin (koska mieheni tietää, että inhoan siivoamista) ja lasten yhdessä isänsä kanssa askarteleman kortin. Nyt tulis sellanen "oih, ihanaa sydän sydän sydän", jos oisin yhtään herkistelijä, mutta koska en ole, niin sanon vain, että minä olen onnekas naisihminen, jolla on ehkä maailman parhaat mies ja lapset, joita voi itselleen toivoa. 


Eilen tullessani kotiin esikoinen selosti tosissaan jotain maalista ja hanskoista (eli käsistä), joten osasin kyllä odottaa jotain tämän tyylistä yllätystä. Tähän korttiin tai lähinnä sen tekemiseen liittyy ilmeisesti enemmänkin tarinaa (värien valintaa, vauvan kämmenen suoraksi saamista, reunojen liimaamista ja paljon nauramista), koska mieheni olisi halunnut kirjoittaa tänne blogiin äitienpäivästä. Hei, jotain rajaa. Ei millään pahalla, mutta tämä on my precious ;).

My precious!
 
Herkkuaamupalan jälkeen tehtiin päivälenkki ystäväperheen luo. Otettiin muutama perhepotretti heistä ja kiitokseksi syötiin mahat täyteen pannukakkua ja laskiaispullia, nam! Niistä ei ymmärrettävästikään ole kuvia todistusaineistona, koska ne syötiin niin nopeasti (ja kädet olivat täynnä omien lasten sotkujen siivoamista).

Toukokuussa juhlitaan sitten uudestaan! Harmi, että isänpäivä on vain kerran vuodessa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti